مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک، شکایت از موکل بعلت عدم تمدید وکالت

با سلام، متاسفانه حدودا 10 ماه پیش ماشین سواری بصورت وکالتی خریدم که بالغ بر 7 ماهش ماشین بعلت مشکلات فنی زیادش در تعمیرگاه های مختلف بوده، وکالت تعویض پلاکم تمام شده و از فروشنده تمدید خواستم، یکماهه تمدید کرد.
اقدام به تعویض پلاک کردم، اما چون هم پلاک رو رنگ کرده بود و هم موتور رو دستکاری کرده بود، پروسه تعویض پلاک بیشتر از این مدت طول کشیده و مجددا وکالت مربوطه تمام شده. الان مشکلات دادگاهی پلاک و موتور تمام شده، اما
الان وکالت جدید نمیده. یک نکته هم وجود داره:
فروشنده این ماشین از نفر قبلی وکالت بلاعزل و نامحدود تعویض پلاک گرفته و بدون تعویض پلاک به من فروخته، یعنی الان پلاک به نام نفر اولی هست که ماشین رو به ایشون فروخته بوده، اما وکالتی که نفر دوم به من داده عطف به وکالت قبلی بوده.
از اونجاییکه وکالت بلاعزل حقی رو از موکل ساقط نمیکنه، و با توجه به اینکه نفر اول وکالت بلاعزل و نامحدود تعویض پلاک به نفر دوم دادن قبلا، الان من میتونم از نفر اول که پلاک هنوز به نامش هست اما ماشین رو فروخته وکالت بگیرم برای تعویض پلاک؟
یا باید دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رو علیه نفر دوم تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما باید علیه فردی که با او معامله داشتین طرح دعوی کنید