مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی صدور رای در مرکز داوری اتاق تعاون

با سلام تعاونی مسکن چند نفری را از یک پروژه حذف نموده است . یکی از اعضای تعاونی مسکن دادخواستی به طرفیت تعاونی مسکن به مرکز داوری اتاق تعاون تقدیم نموده است . جلسه رسیدگی یکبار تشکیل شده و مقرر بوده که تعاونی مسکن اسناد و مدارک ملک از جمله مبایعه نامه و تعداد اعضای پروژه و غیره را به مرکز داوری ارسال نماید . توی این پروژه هر که خواسته اند در پروژه سهیم کرده اند . چون مدرک نتوانسته ارائه دهد تا کنون دوبار تعیین وقت جلسه شده که هربار بعلت نیامدن یکی از مسئولین تعاونی به تعویق افتاده است و مسئولین تعاونی دنبال وقت تلف کردن هستند. اگر در جلسه چهارم که از قول مسئول مرکز داوری ، آخرین جلسه هست و نهایتاً قرار هست رأی را صادر کند مسئولین تعاونی نیامدند آیا رای به نفع عضو شاکی صادر می شود یا نه . رایی که از سوی مرکز داوری اتاق تعاون صادر می شود آیا قطعی است و چقدر ضمانت اجرایی دارد ؟ اگر قطعی نیست در کجا قطعی می شود

پاسخ ها :

نحوه صدور رای در مرکز داوری اتاق تعاون رای مرکز داوری اتاق تعاون ضمانت اجرایی رای مرکز داوری اتاق تعاون مرکز داوری اتاق تعاون حذف از تعاونی مسکن تعاونی مسکن