مشاوره حقوقی رایگان - نحوه صدور رای در مرکز داوری اتاق تعاون

با سلام و احترام. اگر طرف شکایت هیأت مدیره تعاونی مسکن بعد از سه بار تعیین جلسه نیامدند، آیا ممکن است که مرکز داوری موضوع را منتفی و احاله به دادگاه عمومی نماید؟

پاسخ ها :

نحوه صدور رای در مرکز داوری اتاق تعاون عدم حضور در جلسه داوری مرکز داوری اتاق تعاون احاله پرونده به دادگاه عمومی احاله پرونده