مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین و عقب نشینی

با سلام
حدود 3 ماه پیش زمینی رو فروختم که با استعلام از دهیار کوچه 6 متری اعلام شد و و بنده زمین را با رعایت کوچه 6 متری فروخته و در مبایعه نامه نیز قید شده که با نظر دهیار تا تاریخ معامله کوچه 6 متری می باشد.
پس از 3 ماه خریدار جهت گرفتن پروانه به بنیاد مسکن مراجعه و اعلام نموده که کوچه 8 متری می باشد و باید 2 متر عقب نشینی را انجام داده و مابقی پول را برگشت نمایید.
آیا بنده باید زیان مربوط به عقب نشینی را تقبل کنم یا عقب نشینی برعهده خریدار است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام
با تشکر از پاسخ شما
فقط نکته اینکه ، طرح هادی کوچه 8 متری مربوط به چند سال پیش بوده و بنده به عنوان فروشنده و همچنین خریدار از این موضوع اطلاع نداشته و طی گفته دهیار محل ، زمین را با رعایت کوچه 6 متری فروخته ام.
با این شرایط که طرح هادی قبلا وجود داشته و ما اطلاع نداشتیم ، به نظر شما قانون حق را به چه کسی میدهد ، فروشنده یا خریدار؟
با سپاس از شما

مابه التفاوت عقب نشینی ملک فروخته شده مابه التفاوت عقب نشینی ملک عقب نشینی ملک عقب نشینی