مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تقسیط

سلام روزتون بخیر. همونطور که تو سوالهای قبلی اعلام کردم مبلغ ده میلیون محکوم شدم اعسار پذیرفته شد به شکل 30 درصد پیش پرداخت مابقی ماهی 400 هزار. امروز دوسال از سررسید میگذره و تا بحال چون شاکی پیگیری نکرده بود شروع به پرداخت نکردیم ولی امروز اقدام کردیم که متوجه شدم اون 30 درصد الان حدود 9 میلیون شده مابقی هم همون 400 تومان که حدودا شده 20 میلیون. با چه مدارک و چه تعداد شاهد درخواست تعدیل تقسیط پذیرفته میشه؟ و کمترین مبلغ هم پیش پرداخت هم ماهیانه تا چقدر میشه پایین آورد

پاسخ ها :

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام با همون مدارک و دلایل دادخواست اعسار میتونید داخواست تعدیل تقدیم کنید