مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله کوییک دنده ای

یه حواله کوییک غیر قابل صلح از کسی خریدم حالا هر کاری میکنم نمیاد وکالت بده یا بیاد شرکت سایپا برا تکمیل وجه باید چکار کنیم لطفا راهنمایی کنید من تجربه دادگاه رفتن را ندارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا خودتون میگین غیر قابل صلح یعنی نمیشه فروخت ثانیا قرارداتون رو بایستی بررسی و سپس اعلام نظر نمود که راهی دارد یا باید منتظر باشید تا فک رهن بشه بعد اقدام کنین