مشاوره حقوقی رایگان - مبنای تعیین نرخ دیه راننده مقصر حادثه که خود مصدوم حادثه است

با سلام و عرض ادب
در تاریخ 97/8/9 خودرو من واژگون شده و دچار صدماتی شدم.
اعلام نظریه نهایی پزشکی قانونی تا سال 1399 طول کشید.
دیه صدمات وارده به من بعنوان راننده مقصر حادثه ، براساس دیه سال 97 یعنی زمان حادثه تعیین و پرداخت میشود یا بر اساس سال 99 یعنی زمان صدور نظریه نهایی پزشکی قانونی؟
در مورد پرونده قضایی حادثه فوق بدلیل فقدان وصف کیفری موضوع ، در سال 1397 قرار منع تعقیب صادر و قطعی شده است.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بر مبنای زمان پرداخت یعنی سال 99 محاسبه میشود.