مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگ

باسلام
من یک تیبا2 مدل97 لیزینگی خریدم. قرار بود مبالغ چک ها رو من به حساب فروشنده واریز کنم چون ایشون به سایپا چک داده بود. من سه قسط مانده رو طبق موعد به حساب فروشنده واریز کردم اما بعد از واریز اخرین چک که برای انتقال سند تماس گرفتم متوجه شدم دو چک اخر رو پاس نکرده درحالی که من مبلغ چک ها رو به حساب ایشون واریز کردم
حالا علاوه بر اصل مبلغ، مقداری جریمه هم روش اومده که روز به روز بیشتر هم میشه
من چطوری میتونم به حقم برسم و از فروشنده شاکی بشم؟
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

علي  ربيعي

علي ربيعي :

با تقدیم دادخواست الزام وضمایم (چک های پرداختی