مشاوره حقوقی رایگان - صدور فاکتور رسمی

با عرض سلام.
بنده تا به حال فاکتور رسمی صادر نکردم و اولین بار هست که میخوام اینکار رو انجام بدم.بعضی از مشتری‌های من فاکتور رسمی میخوان و من مجبورم که صادر کنم. حالا بجز کد اقتصادی و مشخصات هر دو شرکت اون 9 درصد ارزش افزوده رو مشتری پرداخت میکنه حالا من چجوری باید فاکتور رو صادر کنم که مشخص بشه ارزش افزوده با مشتری هست؟؟؟
از مشتری رسید بگیرم که 9 درصد رو خودش پرداخت کنه یا باید کار دیگه‌ای انجام داد. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

در صورت صدور فاکتور رسمی، مبلغ اعلامی به مشتری با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده محاسبه گردد