مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو

سلام در مورد سامانه درخواست عفو، اقدام به پر کردن درخواست عفو که می‌کنم، بعد از قسمت به ترتیب:
1) توافقنامه 2) اطلاعات پایه درخواست 3) اطلاعات درخواست کننده 4) اطلاعات محکوم علیه
5) نوع جرم، میزان محکومیت و سوابق کیفری، در این قسمت 5 پرسش وجود دارد که در پرسش 4 و 5 که دارای جدول میباشد، نوع محکومیت و نوع جرم پرسیده شده که بطور پیش فرض دارای انتخاب گزینه میباشد، لیکن پس از اینکه جداول را پر میکنم و میخواهم وارد مرحله بعد شوم، از این دو قسمت سامانه ایراد گرفته و اجازه رفتن به مرحله بعد را نمیدهد، لطفا دراین مورد اینجانب را راهنمایی بفرمایید، چون مدت دوماهه که درگیر این قضیه ام، باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون کلی و مبهمه و نوع ایرادی که میگیره رو نگفتین ولی سامانه درست کار میکنه احتمالا در ورود اطلاعات صحیح عمل نمیکنید