مشاوره حقوقی رایگان - تخریب جهیزیه توسط زوج

سلام. زوجه هستم. حکم استردادجهیزیه طبق سیاهه به نفع من صادر شده و در مرحله صدور اجراییه و نیابت گرفتن هستش. همسرم بعد از قطعیت حکم بارها تهدید کرده به تخریب و انتقال وسایل‌ و فوق العاده دروغگوئه. میگفت به مامور میگم وسایلت از قبل شکسته بود یا خودت قبلا فروختیشون. در حالیکه به زور ما 6ماه زندگی کردیم و وسایلم نوئه‌

سوالم اینه در صورتیکه بنده با مامور مراجعه کنم و ببینم وسایلم تخریب یا کم شده باید چیکار کنم؟ نمیدونم اقدام درست در اون لحظه چیه که بعدا برای اثباتش به مشکل برنخورم.
و اینکه نباید وسایلم رو جابجا کنم؟ بذارم همونجا بمونه؟
جهیزیم تو شهرستانه و یدفه کارم به پلیس اونجا افتاد اصلا خوب منو راهنمایی نکردن میترسم تکرار بشه این قضیه

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر زوج لیست رو قبول کرده وقتی مامور میاد که اونها رو تحویل بگیرید باید طبق لیست تحویلتون بده . و اگر چیزی شکسته باشه طبق رای و لیست از طریق اجرای احکام مجبور میشه بپردازه