مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره شکایت از شوهر

سلام. 5 ماهه ازدواج کردیم طی این مدت چندین بار کارمون به دعوا و کتک خوردن من کشیده و الان چند روزه با شوهرم دعوا کردیم مدام بهم فحاشی کرده و کتک زده و دوبار از خونه انداختتم بیرون یه بار که انداخت بیرون فیلمشو گرفتم ولی باز رفتم سر خونه زندگیم تا چندروز پیش که منو آورد مغازه خواهرم و هرچی از دهنش دراومد بهم گفت و کتکم زد و رفت و من رفتم شکایت کردم و پزشکی قانونی هم رفتم تا الان خیلی از وسیله های خونمو شکسته از شکسته هاشم عکس دارم تو فیلمی هم که ضبط کردم تهدید به چاقو کشی کرده قصدم طلاق نیست میخوام آدم بشه بنظرتون میتونم تو دادگاه موفق بشم یا چی بگم که قاضی رو قانع کنم.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر قصد شما طلاق نیست ، بهتر از طرح شکایت کیفری و حقوقی منصرف شوید ،به دلیل اینکه مراجعه به دادگاه و دادسرا باعث ایجاد مهر و محبت بین زوجین نخواهدشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. معمولا دادگاه رفتن اختلافات را بیشتر میکنه. ولی در هر صورت تحت عنوان فحاشی و ضرب و جرح و تخریب عمدی ازش شکایت کنید انشالله به نتیجه دلخواهتون میرسید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer