مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در سرقت

باسلام. ببخشید مادرم برای من یه ماشین پراید خریده که سند به نام خودش هستش که باهاش مسافرکشی کنم و خرج و مخارج زندگیمو در بیارم. سریه موضوع من برادرزنمو که اعتیاد داشت ازم دزدی کرد چندبار که اخرش مجبور شدم تحویل کلانتری بدمش. الان از زندان ازاد شده وقتیکه من خونه نبودم به هوای سرزدن به خانوم بنده میاد و کلید یدک ماشین من رو میبره و شب با ماشین من میره سرقت میکنه که عکس ماشین منو گرفتن اما عکس برادرزنم رو نشده چون شب بوده و به بهانه تلافی میاره میندازه داخل حیاط خونه من و ماشینم رو مثل قبل پارک میکنه و میره الان مامور میگه چون ماشین تو بوده خودت بودی و مال دزدی هم داخل حیاط خونه تو هستش حرف من و همسرم رو قبول نمیکنن که گفتم کار برادر خانوممه البته ماشین به نام مادرم هستش میشه یه لطفی کنید بگید چیکار کنم دارم سکته میکنم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر به هرطریق بتونید اثبات کنید که اون شب خونه نبودی و ماشینت هم نبرده بودی ، مثلا اگر جایی سرکار بودی یا اینکه پیش کسی بودی بیان شهادت بدن یا موارد اینگونه .....

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

مشکلی برای مادرتان پیش نمی آید چون شما طبیعتا اعلام می کنید که متصرف ماشین شما بوده اید. اما اگر میخواهید از اتهام سرقت تبرئه شوید حتما باید ثابت کنید که آن شب ماشین شما دست برادر همسرتان بوده است. از طرفی اگرچه تصویر ماشین شما در صحنه جرم بوده و اصل هم بر این است که متصرف ماشین اقدام به مشارکت در سرقت کرده ولی این به تنهایی کافی نیست وقتی شما بتوانید خلاف آن را اثبات کنید.