مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده تعزیرات

سلام، بنده یک حواله کوییک خریداری کردم. نمایندگی سایپا 2 میلیون تومان اضافه تر از حواله از بنده گرفتند. از طریق تعزیرات گنبد، پیگیری کردم و محکوم شد. حکم صادر شد و بعد از 25 روز اعتراض کرد. پرونده به جای این که به تعزیرات استان انتقال داده بشه به شورای حل اختلاف فرستاده شده. چرا باید به شورا انتقال داده شود؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دلیل ارجاع به شورا رو از مسئول پرونده سوال بفرمایید شاید جهت صلح و سازش بوده