مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان مزایده ای

با سلام.
بنده آپارتمانی را از فردی که در قبال بدهیش در مزایده برنده شده، خریده ام. ولی مالک کل ساختمان مدعی است که فقط واحد مورد نظر در مزایده لحاظ شده و حق استفاده از مشاعات ساختمان، راه پله، حیاط و پارکینگ را ندارید. چون ساختمان هنوز تکمیل نشده و در برگ مزایده بدون انشعابات درج شده. مالک ساختمان می گوید که من تعهدی در قبال نصب انشعابات ندارم. حالا تکلیف ما چیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مالکیت آپارتمان مستلزم مالکیت مشاعات نیز هست و ایشان نمی توانند جلوگیری از استفاده نمایند. انشعابات را باید خودتان قبول زحمت بفرمایید

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

سلام.
حتما زمانی که ملک را کارشناسی نموده اند کل این موارد در قیمت گذاری لحاظ شده است، یعنی از قیمت یک واحد با مشاعات کسر گردیده
لذا شما می توانید با مالک در خصوص مشاعات قرارداد منعقد نمایید.