مشاوره حقوقی رایگان - کلا هبرداری از مدارک

سلام بهم زنگ زدن که قرعه کشی برنده شدین ماشین عکس از مدارک هاتون بفرستین از شناسنامه کارت ملی و گواهینامه رانندگی منم فرستادم با مبلغ 8500پول بعد کلاهبرداری بود آیا میتونن از مدارک من استفاده کنن

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سریعا شکایت کنید و از پلیس فتا پیگیر شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان دارد از شماره مربوطه شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما از صاحب این شماره کارت و صاحب خط تلفن شکایت کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بله سریعا شکایت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قصد آنها کلاهبرداری و اخذ وجه است و قصد سوء استفاده از مدارک را ندارند
به هر حال به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.