مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام و عرض ادب و احترام
مدتی پیش حکم تخلیه منزل مسکونی رو گرفتم و به مستأجر ابلاغ شد و سه روز به مستاجر مهلت داده شد که واحد رو تخلیه کند. (یعنی در تاریخ 14/5/99). اما مستاجر تخلیه رو انجام نداد و وقتی به کلانتری مراجعه کردم گفتند که باید تا سه بار حکم تخلیه به مستأجر ابلاغ بشه و بعد از بار سوم اگر مستأجر از تخلیه امتناع کرد ما با فرستادن مأمور اقدام به تخلیه منزل می‌کنیم.
سوالی که دارم اینه که آیا واقعا چنین چیزی هست و باید سه بار به مستأجر مهلت تخلیه داد؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. یک سری تشریفات اداری واجرایی هست که باید رعایت بشه الزام هست که ابلاغ بشه و فرجه قانونی داده شود.