مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تخلیه ملک در دوران کرونا

با سلام.
بنده یک واحد آپارتمان را در قم به یک شخصی اجاره دادم و به علت عدم پرداخت اجاره، شکایت کردم. مهر سال 98 حکم تخلیه گرفتم و حدود
دو ماه بعد هم اجرای حکم را از اجرای احکام گرفتم؛ که شامل ورود با کلید ساز امین دادگستری هم بود. به دلایلی به مستاجر مهلت دادم که تخلیه
کند، که نیاز به حضور مامور کلانتری نباشه. امسال با توجه به این که مستاجر همچنان ملک رو تخلیه نمیکرد به کلانتری مراجعه کردم و از من امین اموال
خواستند و چون امین اموال نداشتم، کلانتری یک نامه بهم داد ببرم اجرای احکام که دستور پلمپ ملک رو بگیرم. حالا اجرای احکام به علت کرونا به من
حکم جدید نمیده و کلانتری هم میگه تا جواب نامه رو نیاری حکم رو اجرا نمیکنم. الان حدود 6 ماه هستش که از حکم تخلیه میگذره. آیا راه حلی برای تخلیه
وجود داره؟ در ضمن الان امین اموالم دارم.

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

مناسفانه نه