مشاوره حقوقی رایگان - دیه حوادث رانندگی

این جانب ح.م در سال 95 تصادف کردم از ناحیه پای چپ از زانو تا لگن بعد از 18 ماه دیه خودم را گرفتم ولی پس از مدتی لگنم درد شدیدی گرفت که مجبور به تعویض مفصل شدم آیا میتونم از بیمه ای که دیه گرفت دوباره اعتراض کنم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با دریافت دیه رضایت دادین نمیتونین مجددا پرونده رو پیگیری کنین مگر در صورت حدوث عارضه یا مشکل جدیدی که ناشی از مشکل قبلی بوده