مشاوره حقوقی رایگان - دیه بینی

سلام. بنده تو تصادف دچار خونریزی بینی شدم و بنده قبلا عمل زیبایی هم کردم که پزشک قانونی برای بنده نوشته اسیب نسج استخوان بینی که هم از داخل خونریزی کرد هم از رو پاره شده بود..ممنونم بفرمایین چقدر دیه دارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه رو بایستی به نحویکه پزشکی قانونی در گواهیش مینویسه بفرمایید تا محاسبه ممکن باشه . مثلا چه مقدار ارش یا حارصه یا .....