مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

با سلام. سه هفته پیش متوجه شدم که طلاهام که داخل کشو بوده نیست. جعبه طلاها هست و فقط طلاها برده شده. 10 نفر در خانه ما رفت آمد داشتن که اعلام سرقت کردم و اسم 10 نفر رو بعنوان مظنون دادم. کشو و جعبه طلاها رو هم برای انگشت نگاری بردم آگاهی و انگشت نگاری انجام شد. از 10 نفر هم پرسیدم گفتن ما بر نداشتیم و برو شکایت کن. روز بعد از انگشت نگاری یکی از مظنونین که شوهر خواهر بنده هست با برادرشون که پلیس یکی از ارگانها می باشد به آگاهی رفته و جواب اثر انگشت رو از تشخیص هویت با برخوردی که میکنند، مسیول تشخیص هویت فکر میکنه همسر بنده هستن میگیرن و جواب این بوده که اثر انگشت خوانا نیست. من دو روز بعد وقتی رفتم جواب انگشت نگاری رو بگیرم با نشانه هایی که مسیول انگشت نگاری داد و گفت با سرهنگ اومده بود متوجه شدم که شوهر خواهرم بوده و رفته سوال کرده بدون اجازه من. همان روزی که رفته بودند سوال کرده بودن شب هم به منزل ما آمدند ولی نگفتند که رفتند آگاهی و جواب رو گرفتند. برای بازجویی هم احضار شده و جواب قانع کننده ای به آگاهی نداده. حالا هم اسرار دارند که من بر نداشتم و اعاده حیثیت میکنم. پرونده ام همین چند روز به دادگاه میره. خواستم بدونم آیا کاری که کرده قانونی بوده؟ و میتونه تبرعه بشه؟ و آیا میتونن اعاده حیثیت کنن؟ چون من بعد از چند روز بین این 10 نفر دو نفر رو مظنون اصلی اعلام کردم که ازشون بازجویی کردن. از بقیه بازجویی نشد دیگه. نفر دوم هم چون گفته بود همه جمع بشیم خونه دوباره که هرکی برداشته بیاره بذاره سره جاش. ولی کسی چیزی برنگردوند.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید برای اثبات ادعای خود دلیل داشته باشید.باید پرونده مستقر در اداره آگاهی را مطالعه کرد.