مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات ساختمان

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر در ساختمان مدیر تصمیم به تعمیر سیستم روشنایی بگیرد و از 7 واحد دو واحد هزینه را به موقع پرداخت نکنند چکار باید کرد؟
آیا هزینه خرید جنس که طبق پیش فاکتور اعلام شده است زیادتر شود ، مازاد قیمت جنس را باید این دو واحد پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر چنین قانونی نیست که به دلیل امتناع هزینه مازاد رو ایشون بپردازن باید کل مالکین متقبل بشن ولی در صورت نیاز به انجام تعمیراتی و عدم مشارکت افراد، هیئت مدیره ساختمان یا مدیر مجتمع میتونه از برخی امتیازاتی که مانع محرومیت استفاده دیگران نشه ایشون رو محروم کنن یا بعد از انجام تعمیرات وفق دادخواست از دادگاه حقوقی یا شورا مطالبه وجه نسبت به سهمی شون بکنن