مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

با سلام، اینجانب از شهر تهران کالایی به شرط نو بودن از طریق سایت اینترنتی از اصفهان خریداری کرده ام، قبل از ارسال شرط نو بودن رو در فیش واریزی اینترنتی را قید کرده‌ام، عکس ارسالی توسط فروشنده از نمایی بوده که اصل یا دست دوم بودن کالا را مشخص نمیکند، پس از دریافت کالا متوجه دست دوم بودن کالا شدم و شکایت کردم، اما بعد از طی شدن روال اداری قرار منع تعقیب برای متهم صادر شده است، مدارک ارائه شده (فیش واریزی و قید نو بودن به شرط خرید ثبت شده،کالای دریافت شده،فیش واریزی،سایت فروشنده بوده)
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید که جهت اعتراض مجدد چه مدارکی لازم است؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.موضوع جنبه کیفری ندارد و باید در صورت صلاحدید دادخواست بدهید.