مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام و خسته نباشید. من سال 94 تصادف کردم و خودم راننده بودم و 100%مقصر شناخته شدم حالا با قانون جدید میتونم دیه بگیرم؟؟
در نامه پزشک قانونی نوشته:
1.شکستگی تحتانی استخوان درشت نی ساق چپ پا بدون عیب وایراد التیام یافته
2. میزان ارش ثابت کردن استخوان با پیچ ارتوپدی 1% دیه کامل تعیین گردید.
میزان دیه رو میتونید بگید چقد میشه؟
و سوال آخر مبلغ دیه برحسب دیه سال 94 محاسبه میشه یا سال 99؟
ممنون از وقتی که میزارید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرچه قانون تعلق دیه به راننده مقصردرسال95تصویب شده ولی به راننندگان مقصرسال90ببعد تعلق میگیرد..دیه شما حدود9%دیه کامل وبه نرخ یوم الاداء می باشد.