مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام وقت بخیر من سوالی داشتم من و خانوادم المان زندگی می کنیم
سوال من این هستش در مورد ثمنیه و یک هشتم سهم مادرم از ارث پدرم فرمی که دفترخانه ایران به ما داده ( سند اقرارنامه غیر مالی ) که در سفارت ایران در المان نیست چه گزینه ی می توان به جاش استفاده کرد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مشخص ننمودیدبرای چه هدفی فرم ازدفترخاته دریافت نمودید؟اگرقصد اتجام کاریی نسبت به موضوعی دارید. می توانید ازطریق سفارت به شخصی بابت موضوع وکالت بدهیدتا درایران انجا م دهدولی اقرار قابل وکالت نیست. همچنین درسفارت می توانیداقرارنامه ای تنظیم وسفارت آن راتایید کند.وسپس تحویل شخص مورد نظر دهید