مشاوره حقوقی رایگان - عنوان سند

با عرض سلام (در عنوان سند رسمی امده سند اقرارنامه غیر مالی در متن سند در قسمت شرایط و متون حقوقی امده است که در تاریخ ذیل حاضر گردید در این دفتر خانه خانم ف.م زوجه نکاحیه شماره .... دفتر ازدواج شماره 61 اسفراین و بعد از حضور اقرار صریح و منجز و شرعی داشتند که تعداد یکصد و ده عدد سکه کامل بهار ازادی از صداق نکاحیه فوق الذکر را تماما از زوج خود اقای م.ر به مشخصات و نشانی فوق الذکر دریافت نموده و هیچ طلبی از بابت سکه مهریه بر ذمه زوج نمی باشد و گواهی دفتر ازدواج 61 اسفراین طی نامه شماره 320 مورخه 1396/9/4 به این دفترخانه مبنی بر عذم صدور اجراییه در خصوص صداق نکاحیه اخذ گردیده است) این سند رسمی در تاریخ 1396/09/05 تنظیم شده است و هزینه پرداختی به سر دفتر مبلغ 73000 هزار تومان بوده است به نظر شما این سند اقرار نامه مالی است یا غیر مالی؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

این سند قطعا مالی هست ولی دفاتر اسناد برای کم شدن هزینه ها و مالیات اون رو غیر مالی درج می کنند.

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
مالی است
اگر صرفا ابراء ذمه زوج میبود غیر مالی بود