مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت بنچاق حدی به حدی

پدرم وارث ملکی شده است که بنچاق حدی به حدی 100سال پیش را دارد
این ملک مربوط به اراضی روستای همجوار روستای پدری بنده است که توسط پدربزرگ پدرم خریداری شده و سالیان پیش قسمت هایی از ملک توسط پدربزرگ پدرم واگذار شده و در بافت روستا قرار گرفته و مابقی تا الان در تصرف پدر و پدربزرگم بوده و در ان کشت میکردند و چندسال پیش اشخاصی ادعای ملک را کردند و چندین بار بجرم تصرف عدوانی از پدرم شکایت کردند و محکوم شدند توسط دادگاهی و دادگاه تجدیدنظر استان
جدیدا اهالی روستایی که ملک توسط بنچاق از اهالی ان خریداری شده ادعای ملک را کردند و پدرم بعلت تهدید و مزاحمت از انها شاکی شد و ریاست دادگاه با عنوان اینکه بنچاق ادله مالکیت محسوب نمیشود انها را تبرئه کرد
لازم به ذکر است مالکیت و حد و حدود بنچاق بارها توسط کارشناسان دادگستری تایید شده است

سوالم اینه که ایا بنچاق های قدیمی فاقد ارزش قانونی شده اند ؟
و اینکه ما برای اثبات مالکیت بنچاق قدیمی چکاری باید انجام دهیم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.می توانید دادخواست اثبات مالکیت راعلیه کسانی که مدعی هستند تقدیم دادگاه کنید ولی بهتره که اینکاررانکنیدچون ممکنه یه وقت نتوانید مالکیت راثابت کنیدودچارمشکل شوید.سندبنچاق یه سند غیررسمی هست که قابل خدشه می باشد