مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار فیلم در دادگاه

سلام وقتتون بخیر پدرم منو و مادرمو کتک می زنه از این اتفاق یه بار برای اینکه همیشه می زنه زیر حرفش اتفاقی فیلم گرفتم حالا مامان و بابام می خوان از هم طلاق بگیرن ولی یه مشاور به من گفت فیلم تو دادگاه اصلا قابل استناد نیست ما هم رو اون فیلم خیلی حساب کردیم آیا واقعا قابل استناد نیست؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام‌بستگی داره به اینکه بخواهید چه شکایتی مطرحی کنید.حقوقی یا کیفری
در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید