مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح منجر به کما

سلام،
من همسایه‌مون بر اثر ضرب و جرح شوهرش خونریزی مغزی کرده و به کما رفته.
اتفاق توی خونه افتاده و خود شوهر هم انکار میکنه و به همه گفته زنش توی حموم سر خورده!
پدر و مادرِ زن هم حاضر به شکایت نیستند.
خودِ خانوم قبل از اینکه بره توی کما و توی چند ساعتی که هوشیار بود فیلمی از درگیری که یواشکی گرفته رو برای من فرستاده.
با توجه به اینکه خودش الان در کماست و نمیتونه شکایت کنه یا وکیل بگیره و اعضای خونواده‌ش هم حاضر نیستند از داماد شکایت کنند، من به عنوان همسایه چی کار میتونم بکنم با این فیلم؟ یه وکیلی بهم گفت چون ذی‌نفع نیستی نمیتونی شکایت کنی؟ آیا درست گفته و راه‌حلی داره که این ماجرا پیگیری شه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله شما نمی توانید شکایت کنید.
به پلیس اطلاع دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به عنوان مطلع میتوانید به پلیس گزارش دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دادستان محل وقوع جرم پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضورا از طریق دادستان محل وقوع جرم پیگیری کنید