مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتونم با این دلیل و مدرک ادعا اعسار بدوی رو باطل کنم؟

سلام.بنده تقریبا همزمان از متهمم که به علت ضرب و جرح شکایت کردم نزد اداره کار و دادسرا
پرونده اداره کار 11روز قبل از تقاضایه اعسار بدوی متهم(پرونده کیفری) بسته شد به علت اجرای حکم(طبق سامانه ثنا) که پول زدن به حساب (توافقی)و بسته شد پرونده تو اجرای احکام مدنی موجوده و خدا رو شکر بعد از ثبت اولین تاریخ اعسار بدوی (کیفری)(طبق سامانه ثنا)
3شنبه این هفته اولین جلسه بدوی اعسار هستش. ممنونم از شما.
بدلیل خرج عمل ها پولی نموند که وکیل بگیرم مجبور به طرح در اینجا شدم. اجرتون با الله

پاسخ ها :

پرسشگر :

آیا حل شدن پرونده اجرای مدنی 11 روز قبل از تقاضای بدوی اعسار میتونه ناقص ادعای متهم باشه؟(شاکی 2 پرونده بودم2جا)
و به دلیل طولانی بودن پرونده کیفری متهم میتونه بگه من از تاریخ که حسابمو صاف کردم11روزبعدش تقاضای بدوی اعسار کنه؟ممنونم ادمین

اعسار