مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت و حضانت

سلام عروس بنده بعد از 6 ماه که از فوت پسرم گذشته متوجه شدم قیومیت نوه 4 ساله ام را به مادر خود داده در صورتی که نوه من من و بنویس داره که شرایط قیومیت دارند . چطور میتونم در این باره اقدام کنم من اقدامی نکردم چون فکر میکردم قیومیت به مادر بچه میرسه اما متوجه شدم قیومیت و به مادر خودش واگذار کرده

سوال دیگه اینکه عروسم در زمان حیات پسرم در سایت همسریابی ثبت نام کرده پسرم از اقدام به خودکشی خودش براش عکس فرستاده بوده و ایشون به هیچ کس خبر نداد و خودش هم برای نجات پسرم اقدامی نکرد من بعد مرگ پسرم از طریق فایلهای موجود در گوشی پسرم متوجه این موارد شدم و میخوام برای عدم صلاحیت برای نوه ام اقدام کنم میتونم و موفق میشم با این اطلاعات در ضمن عروسم بسیار بد بین و شکاک بوده و هست و من رمز ورود اینستا ایشون دارم و متوجه حرف زدن ایشون با مردهای متعدد شده ام

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پس از فوت پدر ، حضانت با مادر فرزند است و تنها درصورت ازدواج مجدد میتوان اقدام کرد.