مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو لیزینگی فروخته شده به علت عدم پرداخت اقساط معوقه

باعرض سلام وخسته نباشید
اول سال97یهMVM315 با 10میلیون پیش پرداخت
به نام مادرم خریدم و 12تا چک 3 م 700 تومانی و یک چک 10میلیونی که ودیه دوم ماشین بود و 1 برگ چک بابت کل قیمت ماشین هم مادرم داد 1ماه بعد به دلایلی من رفتم زندان و نتوانستم بقیه اقساط ماشین را پرداخت کنم
به همین دلیل گفتم ماشین را بفروشن و بخاطر اینکه مادرم بیسواد بود بهش گفتم موقع فروش برید یه بنگاه معتبر و به بنگاه دار اعلام کن که بیسواد هستی و از معامله چیزی نمیفهمی و به بنگاه دار بگو که ماشین لیزینگیه برای قولنامه محکم کاری کنه و بابت ضمانت 1برگ چک ازش بگیرن ... و قید کنه چنانکه خریدار سروقت اقساط را نپردازه قولنامه فسخ میشود و باید ماشین را به همان قیمتی که خریده پس بدهد و تمام خسارتها و ضرر و زیان فروشنده و دورکردا قساط را بدهد
خریدار با شگرد کلاهبرداری از قبل با بنگاه دار هماهنگ میکنه و با مادر ما میرن پای قولنامه ماشین را به قیمت همان 10میلیون که من پیش پرداخت داده بودم قولنامه میکنه و از سادگی و بیسوادی مادر من سوء استفاده میکنه و هر طور که دلشان میخواد قولنامه مینویسن و تو قولنامه فقط قید میکنه ماشین لیزینگی میباشد و تمام اقساط باقی مانده به عهده خریدار میباشد
یعنی تنها چیزی که تو قولنامه قید شده همین بود که گفتم
بعد از نوشتن قولنامه مادر ما که سواد نداشت امضاش کرد فکر کرد همه چیز را نوشتن
برا چک ضمانتم خریدار میگه صبح براتون میارم و رفت الان 3سال گذشته نه چک ضمانتی به ما داد
و نه قسطها را پرداخت کرد
الانم به هزار زور پیداش کردیم که یا قسطا را بده و یا ماشین را پس بده ... میگه ماشین را دزدیدن باید صبر کنی تا پلیس پیداش کنه و اگرم پیدانشد ماشین بیمه بدنه داره .. بیمه دوباره یه MVM بجاش میده
ولی من تحقیق کردم و فهمیدم چون ماشین بیمه بدنه داره خودش ماشین رو فروخته به زاهدانیا که ماشین سرقتی میخرن و خاطر جمعه که بیمه دوباره ماشین جاش میده
بیزحمت راهنماییم کنید که چطور میتونم اقدام کنم یا ماشین را پس بگیرم و یا بهش فشار بیارم بره قسطا ماشین را بپردازه
بازم تاکید میکنم کل مدارک ماشین دست خودش هستن ولی به نام مادر من هستن
من مدرکم فقط قولنامه هست
و با همان قولنامه یکبار ماشین را توقیف پلاک کردیم ماشین رفت پارکینگ و خریدار اومد دوباره مخ مادرم را زد و گفت 10روز دیگه قسطا را تسویه میکنم و مادر من رضایت داد ماشین از پارکینگ دراومد
هر پلاک ماشین 1بار بیشتر حکم توقیف نمیخوره و نمیتونیم دوباره توقیف پلاک کنیم
راهنماییم کن از یه طریقه بتونم شاکی خودش بشم
باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ذینفع اقساط نمایندگی mvm هست. چنانچه به شما مراجعه کردند و در دادگاه دادخواست دادند شما میتوانید با استناد به آن قولنامه و شرط پرداخت اقساط ، دعوی جلب شخص ثالث ( خریدار) بدهید تا آن شخص محکوم به پرداخت شود. بهتر است حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید