مشاوره حقوقی رایگان - متهم به سرقت

باسلام شغل بنده حراست و شبکار ثابت هستم و تمام اموال خانه بهداشت به من تحویل داده شده دو سرقت در روز شده اولی سال گذشته عصر بوده که خودم گزارش را به پلیس 110دادم و دومی بعد از اینکه پرسنل مربوطه وارد محل کار شدن با اجازه از پرسنل به خانه رفتم که نگهبان روز کار که ساعت 2 کارشو تحویل میگیره ساعت 3 بهم زنگ میزنه که رایانه اتاق اولی نیست با این همه تفاصیل که من شبکارم و اموال به من تحویل داده شده مسئولین بهداشت بدون شاهد و مدرک منو متهم کرده اند با تشکر از شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در این مورد حتما با وکیل مجربی هماهنگ شوید تا اتهام سرقت در صورتیکه غیر از ساعات حضور شما در آن محل بوده یا معاونت و مباشرتی نداشته اید رفع شود