مشاوره حقوقی رایگان - ورود مالک به پرونده اختلاف مالکیت دو نفر و ادعای جعل نسبت به هر دو علارغم صدور تاییدیه قرارداد یک

دو نفر مدعی مالکیت یک قطعه زمین هستند و پرونده در حال رسیدگی میباشد . مالک اصلی که مقیم امریکاست از طریق کنسولگری در خصوصا یکی تاییدیه ارسال کرده و دیگری را جعل اعلام نموده. و وکیل مالک کپی مصدق انها را به کسی که قرارداد خریدش تایید شده داده و اصلش را نداده . ده روز بعد از اینکار وکیل مالک وارد پرونده شده و نسبت به قرارداد خرید هر دو طرف ادعای جعل نموده
حال * ایا علارغم وجود تصویر مصدق تاییدیه در دست یکی از طرفین و نیز تایید اصالت تاییدیه توسط کنسولگری حسب استعلام مرجع قضایی . ایا باز ادعای جعل مالک نسبت به ان وارد هست ؟ و ایا دادگاه قرارداد خرید طرف را به کارشناس رسمی جهت تشخیص جعل یا درستی امضا مالک ارجاع خواهد کرد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادگاه به کلیه ادعاهای طرفین رسیدگی میکند.در صورت تقاضای وکیل به کارشناس ارجاع می شود