مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل قرارداد

باسلام
اینجانب با شخصی قرارداد انجام کاری بستیم و به اختلاف مالی برخوردیم.یک برگه قرارداد دراختیار من بوده و یک برگه کاربنی دراختیار طرف مقابل.ایشان در دادگاه ادعا کردن که درقرارداد جعل صورت گرفته و کارشناس گفته الحاق کلماتی در هر دو نسخه صورت گرفته.الان میخواستم بدونم دادگاه به جعل و ضرر من رای میدهد یا با توجه به این که نسخه کاربنی از اول در اختیار طرف مقابل بوده موضوع جعل سند از بین میره و رای به سود بنده صادر میشود؟
باتشکر

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر الحاق کلمات در نسخه ای هم که در اختیار شما نبوده انجام شده باشد بعید است به جرم جعل محکوم شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چه نسخ ای در اختیار کدام طرف بوده است مهم نیست اگر بحث کیفری و همینطور که فرمودید جعل در بین باشد حکم حبس در انتظار فرد خاطی است