مشاوره حقوقی رایگان - اجازه دسترسی برای تعمیر

با سلام
من مالک آپارتمانی هستم که فاضلاب سرویس آن نشتی پیدا کرده با توجه به اینکه دسترسی به لوله‌های فاضلاب از طریق سقف کاذب طبقه پائین که نشتی میدهد دسترسی دارد. حاضریم درست بکنیم و تکمیل و مرتب تحویل بدهیم ولی طبقه پائین اجازه دسترسی نمی‌دهد و ما را تحت فشار قرار داده که باید از بالا درست بکنید. از بالا دسترسی نیست و هزینه یعنی تخریب کامل کف سرویس را دارد که عملی نیست و اجر هم این کار را انجام دهیم در نهایت به سقف کاذب پائین خواهیم رسید. تکلیف قانونی چیست.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اول اظهارنامه کتبی و رسمی بفرستید سپس ممانعت از حق شکایت کنید البته مدیر ساختمان این حق رو داره