مشاوره حقوقی رایگان - نشتی اب

با سلام.سرویس بهداشتی طبقه ی بالا به واحد من نشتی میدهد و علی رغم اینکه قبلا از واحد بنده سقف رو شکافتند و تعمیر کردند همچنان ایراد رفع نشده حالا دوباره میخواهند از واحد بنده تعمیر کنند اینبار من رضایت ندادم و گفتم از واحد خودتون تعمیر کنید.سوال بنده این هست ایا من این حق را دارم که اجازه ندهم از واحد من تعمیر کنند؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع باید کارشناسی شود و کارشناسی را انتخاب کنید تا نظر خود را اعلام کند که بهترین راه حل برای مشکل شما چیست