مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت توسط برادر

سلام، خسته نباشید. من چند وقته با یک دختری آشنا شدم. برادرش به دلیل مصرف چند نوع مواد و توهم در مصرف شیشه باعث کتک زدن این دختر میشه. چند بارم در حد مرگ دختر رو زده و بهش صدمه زده خواهشا جواب بدید، این دختر هر روز در معرض خطره میخواستم یک کمکی بکنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

ضرب و جرح خواهر توسط برادر شکایت از برادر برای ضرب و جرح آزار و اذیت خواهر توسط برادر ضرب و جرح