مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

سلام، وقتتون بخیر.
من دختر 30 ساله مجردم که هنوز با خانواده زندگی میکنم. برادری بزرگتر دارم که به همه نوع مواد مخدر اعتیاد داره و ساقی هستش. بارها زندان رفته و آزاد شده.
همیشه به خاطر کوچکترین مساله دعوا درست میکنه و دست بزن داره. از بچگی همیشه کتکم میزنه.
امنیت جانی و مالی (بارها از خودمون دزدی کرده) توی خونه خودمون نداریم.
همه محله از حضورش شاکی هستن.
من و دوستم رو (دختر) تهدید کرده که ( یه بلایی سرتون میارم خودمم کاری نکنم میسپارم ...)
بارها خودمو به مرگ تهدید کرده.
آخرین باری که ازش کتک خوردم زنگ زدم 110 مامور فرستادن ولی گفتن خودتون حلش کنید. کاری نکردن.
مدتی رفت شهر دیگه ولی دوباره برگشته و اوضاع مثل اول شده.
چطوری میتونم از دستش راحت شم؟ شکایت کنم اهمیت میدن؟ همه میگن باید به حرفش گوش کنی و شکایت فایده نداره.
ازتون خواهش میکنم یک راهی جلوی پام بذارید.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با مراجعه به دادستان محل زندگیتان ، درخواستی تقدیم و مراتب را اعلام نمایید تا با دستور ایشان ، بعنوان شاکی خصوصی خانواده ، ایشان را به کمپ ترک اعتیاد دلالت می دهند
البته فعلا شاید بخاطر کرونا به کمپ ترک اعتیاد نبرند