مشاوره حقوقی رایگان - مشروعیت اعسار بر زمان و سابقه

درود

پرونده ای

جزایی(حبس) و دیه داشته باشه و با فیش آزاد باشه
اعسار از زمان درخواست متهم به بعد مشروعیت داره یا زمان ثبت اول پرونده در دادسرا؟ آیا محتویات و حل شدن پرونده ای مدنی  (پولی)11روز قبل اعسار دردسر ساز نمیشود با توجه به ادعای متهم؟ ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام من که چیزی از سوالتان نفهمیدم اعسار در مورد محکومیت های مالی هست که اگر قبول شود و ثابت گردد مبلغ حکم و بدهی تقسیط می شود و ارتباطی به حبس ندارد موفق باشید

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز با توجه به قوانین موجود ملاک طرح دعوی اعسار از تاریخ صدور حکم بر اعسار محکوم علیه می باشد ضمناً از آنجا که در فرمهای مربوط به دعوی اعسار اطلاعاتی از خواهان اعسار خواسته شده از جمله آنها میزان دارایی وی و اموال ایشان در یک سال گذشته می باشد ، خواهان اعسار وظیفه دارد کلیه اطلاعات مربوطه را به طور صحیح اعلام نماید زیرا در در صورتی که ثابت شود هر یک از مطالب اعلامی خلاف واقع بوده دعوی خواهان مبنی بر اعسار رد خواهد شد و چه بسا برای وی نیز مسئولیت قانونی داشته باشد