مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری صنعتی به مسکونی در روستای دارای طرح هادی

سلام بنده در سال 85 برای اجرای پروژه سردخانه زمینی به مساحت 6000 هزار متر مربع از مزروعی به صنعتی تغییر کاربری داده و هزینه اش پرداخت گردیده که متاسفانه این پروژه اجرا نگردیده و بعد از گذر زمان امکان اجرای کارهای صنعتی به دلیل وجود ساختمان های مسکونی در اطرافش امکان پذیر نمیباشد و موافقت صنایع از صنعتی به مسکونی به دلیل عدم اجرای پروژه صنعتی موجود میباشد. ایا از نظر قانونی میتوانم تغییر کاربری برای اجرای یه پروژه مسکونی درخواست تغییر کاربری نمایم ؟ ملک مورد نظر از شکلی و ظاهر فیزیکی هم مزروعی نیست و چسبیده به مزارع مزروعی هم نمیباشد. اساسا تغییر کاربری قابل نزول میباشد ؟ ایا ملک مورد نظر از نظر قانونی قابل به قطعات تفکیکی مسکونی میباشد ؟ ایا قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاروزی مشمول ملکهای دارای کاربری صنعتی میباشد ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمنظورشما ازصنعتی,کارگاه های صنایع تکمیلی وغذایی می باشداین نوع موارد,تغییرکاربری محسوب نمی شود بلکه همان کاربری کشاورزی است واگرصنعتی بوده برای تغییر کاربری باید به کمیسیون جهادکشاورزی مراجعه کنیدوباتشخیص کمیسیون می توان تغییر کاربری مذکورانجام شود.