مشاوره حقوقی رایگان - حریم شخصی، بالکن رو به ملک

سلام و خسته نباشید
همسایه ما یک تراس رو به حیاط ما انداخته و پله ی آهنی هم برای رفت و آمد به پشت بام خود قرار داده
آیا من به شهرداری اطلاع بدم، قانونا میتوانند آن را تخریب کنند؟ یا به دادگستری باید شکایت کنم؟
اول چه اقدامی انجام دهم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که مطمئن هستیتد نحوه ساخت وساز تراس از نظر نظام مهندسی شهرداری خلاف تلقی می گردد دراینصورت از طریق دفاتر خدمات قضائی درخواست قلع وقمع وتخریب با ارجاع امر به کارشناس واستعلام از شهرداری نمائید. موفق باشید