مشاوره حقوقی رایگان - جعل قولنامه

سلام ما یه قولنامه داریم که کارشناس دادگستری اون قولنامه رو جعل اعلام کرده ولی هر سری بازپرس قرار منع تعقیب صادر میکنه پرونده میره پیش قاضی قاضی شعبه هم قرار بازپرس رو نقض میکنه با این دوبار اینکار تکرار شدش سری آخر هم بازپرس نظریه کارشناسی رو هیچ اعلام کرد فقط از روی وکالت فروش قولنامه قرار منع تعقیب صادر کرد در حالیکه قولنامه رو کارشناس دادگستری جعل اعلام کردش از روی قولنامه جعلی وکالت فروش نوشته شده میخواستم بپرسم بازم قاضی پرونده قرار بازپرس رو نقض میکنه یا نه؟ بعدش ما چیکار میتونیم دراین مورد بکنیم به کجا مراجعه کنیم که بازپرس حق ما رو ضایع نکنه ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

از قاضی بخواهید ضمن نقض قرار بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر کند

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

نزد دادستان مراجعه و تقاضای ارجاع پرونده به قاضی هم عرض را نمایید