مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

با عرض سلام و خسته نباشید. شوهرم سال گذشته قفل درب منزل را عوض کردند و منزل را نیز ترک کردند. من هم شکایت نفقه کردم و ایشان الزام به تمکین که خدا را شکر الزام به تمکین به نفع من شد و دو پرونده ضرب و جرح داشتند در آن ها هم محکوم شدند و قطعی شده. الان هم 6 ماه هست که منزل مشترک را تخلیه نموده اند و من را بلاتکلیف گذاشته اند. سوال بنده از شما این هست که آیا اگر بنده تقاضای طلاق بدهم رای خواهم گرفت یا نه؟ در ضمن هنوز رای قطعی نفقه حقوقی نیامده ولی رای بدوی به نفع من بوده. ممنون و سپاسگذارم. لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام و عرض ادب . ممنون از لطفتون .

دادخواست طلاق از طرف زوجه طلاق به دلیل بلاتکلیف گذاشتن زن طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه طلاق از طرف زن طلاق