مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سرقت در محل کار

سلام، در اواسط خرداد 99 من متوجه شدم که مبلغی از کیف پول من در محل کار به سرقت رفته است. از آن جایی که همان روز صبح کیفم را چک‌ کردم و فقط به مدت سه الی چهار ساعت کیف من در دفتر من بدون حضور من واقع شده بود. واضح هست که دستبرد در آن ساعات بوده است. به دلیل تردد محدود در واحد ما، نهایت 5-6 نفر در آن ساعات در واحد تردد داشته اند. من گزارش تنظیم کردم و به مدیر مسئول در شرکت تحویل دادم (که کپی آن موجود است). ایشان گفتند فیلم های مربوط به تردد به واحد را برای آن بازه زمانی نگاه کردند ولی سرنخی پیدا نکردند. و گفتند نمیشود از کارکنان سوال کرد. بعد از یک‌ ماه نهایت امر، پاسخ روشن و قطعی به من ندادند. تنها اتفاقی که افتاد محل کار دو ‌نفر از پرسنل خدماتی در واحد ما و واحد زیر به محل دیگه جابجا شد.

سوال من این هست که من چه راه هایی برای پیگیری این موضوع دارم؟ آیا می‌توانم به پلیس شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

راه شکایت قضایی و مراجعه به دادسرا برای شما باز است