مشاوره حقوقی رایگان - سرقت در محل کار

سلام. دوستان من در نمایندگی ... مشغول به کار هستم. یک ابزار جهت انجام تعمیرات به محل کار کار بردم. 2 هفته مرخصی بودم و در این مدت برقکار از ابزار کار من استفاده میکرده. حالا که برگشتم یکی ابزارم نیست. ( روزی که مرخصی رفتم ابزارم بودش). صاحب کار هم اجازه چک کردن دوربین رو نمیده.
حالا از چه کسی و کجا باید شکایت کنم؟ خود نمایندگی در قبال تجهیزاتم به عنوان امانت مسئول هست؟ رسید امانت از برقکار نگرفتم.
رسید از نمایندگی هم نگرفتم که ابزار آوردم سرکار.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مسيول اقدام و اهمال در اخذ رسيد و صورتجلسه خود شما هستيد