مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام وقتتون بخیر من عمه ناتنی داشتم که ایشون چند سال قبل از فوتشون صلحنامه ای نوشتند که بعد از فوتشون منزلشون به صورت 3 دونگ 3دونگ به نام من و خواهرم بشه. البته در دفترخانه به ثبت نرسیده و در منزل توسط چند شاهد امضا شده. حالا ایشون فوت شدند و به ما گفتند برای اینکار باید دادخواست بدید ایشون حدودا 12 خواهر و برادر تنی دارند میخواستم بدونم چند درصد احتمال موفقیت ما در این دادگاه هست البته چند تا از خواهر و برادرها حاضرند بیان شهادت بدن که ایشون همچین درخواستی رو قبل از فوت داشتند و به غیر از اونها شهود زیادی داریم که زمان اینکار حضور داشتند و حاضرند در دادگاه شهادت بدن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

باید برید دادخواست اثبات صلحنامه رو بدید باشاهد مشکل حل میشه درست بریدجلو مشکلی نیست نتیجه میده