مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

اگر فردی بیسواد باشد و بخواهد در مورد اموالی که دارد وصیت کند، کدام وصیت بهتر است رسمی ، سری ، عادی
نکته بعد اینکه به جهت اینکه اموالش همه ارثیه پدری اش هست و از طرفی فرزندانش از لحاظ مالی مشکلی ندارند به همین جهت می خواهد اموال به راه پدر و مادر و خودش صرف شود باید چکار کند از طرفی می خواهد این موضوع کلا از زمان فوت انجام شود چرا که اتفاقات آینده از جهت بیماری و... نامعلوم است و نمی خواهد فعلا در حیات خودش مالش از دست برود و محتاج بچه هایش گردد.چکار کند که راحت از لحظه فوت این کار خیریه برای تمام اموالش قابل انجام باشد و نیازی به مجوز بچه ها نباشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم شود
و اگر شرایط مهیاست بهتر است رسمی وصیت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وصیت نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است بطور رسمی از طریق دفاتر ثبت اسناد انجام گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وصیت نامه رسمی
و میتوانید قبل از فوت ، اموال را وقف نمایید و در وقف نامه شروط خود را ذکر نمایید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

تشریف ببرن دفترخانه اسناد رسمی صلح عمری انجام دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است که وصیتنامه به صورت رسمی تنظیم شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وصیت نامه رسمی می بایست در دفترخانه به ثبت برسد اما وصیت نامه خود نوشت حتماً باید با دست خط خود شخص به ثبت رسیده باشد

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

با سلام وصیت رسمی بهتر است در مورد اموال هم می‌تواند صلح عمری کند.برای اطلاعات بیشتر با وکیل مشورت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا میتواند نسبت به یک سوم اموال از طریق وصیت سری اقدام کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد وصیت تا یک سوم اموال اگر به صورت رسمی باشد بهتر است و برای آنکه بتواند تا مادامی که زنده است از حقوق و مزایای اموال خود بهره مند شود و مشکلی از این نظر ایجاد نگردد بهتر است از صلح عمری استفاده کنید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

کسی که سواد ندارد نمیتواند به صورت سری وصیتنامه تنظیم کند .
برای فرد بی سواد بهتر است وصیت نامه رسمی تنظیم گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهترین نوع وصیت و اطمینان آور ترین نوع وصیت ، وصیت رسمی است که تا خیال شما از هر بابتی راحت و آسوده باشد . بنابراین توصیه می شود با حضور در دفتر اسناد رسمی ، نسبت به تنظیم وصیت نامه رسمی اقدام بفرمائید .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

باسلام. در مورد قسمت اول بهتر است وصیت رسمی وبا ثبت در دفترخانه انجام بشه. در قسمت بعدی تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به‌ یک سوم اموالش می تواند وصیت کند.مازاد بر آن نیاز به اجازه‌ وراث دارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دفاتر اسناد رسمی مراجعه ووصیت نامه رسمی تنظیم نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به دفتر اسناد رسمي مراجعه نمايد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

وصیت به معنای نوشتن دستوراتی است که فردی برای پس از فوت خود می‌گذارد تا اموال و دارایی‌هایش به دستور خودش تقسیم شود. وصیت می‌تواند به صورت رسمی، سری یا عادی باشد.

برای شخصی که بیسواد است، وصیت سری می‌تواند گزینه مناسبی باشد، زیرا این نوع وصیت به سادگی قابل اجرا و بدون نیاز به مجوزهای خاص، به عنوان وصیت قانونی تلقی می‌شود. در وصیت سری، فرد می‌تواند دستورات خود را به شیوه‌ای ساده و قابل فهم بر روی دو برگ که شاهدان حاضر آن را امضا می کنند، نوشته و اعلام کند.

در مورد نحوه تقسیم اموال، اگر فردی می‌خواهد که تمام اموالش به راه پدر و مادر و خودش صرف شود، می‌تواند این موضوع را در وصیت خود ذکر کند. در این صورت، اگر برای تقسیم اموال به طور قانونی نیاز به مجوز بچه‌ها باشد، این مجوزها به طور خودکار از بین می‌روند و اموال به دستور وصیت کننده تقسیم می‌شوند.

با این حال، باید توجه داشت که وصیت سری ممکن است برای تقسیم اموال پیچیده یا اموالی با ارزش بالا مناسب نباشد. در این موارد، بهتر است به دو گزینه وصیت رسمی یا عادی نیز فکر کرد