مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام و احترام
در یک پرونده حقوقی طرف ما محکوم شد به پرداخت خسارت شد و ایشان اعسار زدند و با توجه به اینکه در برگه اعلام اموال حساب ها و ملک های خود را درج نکرده بودند و ما توانستیم حسابها و ملک را پیدا کنیم و به دادگاه ارایه دادیم و اعسار ایشان رد شد اگرچه تمام پول ها را به حساب دخترش انتقال داده بودند و ما از طریق دادسرا شکایت کردیم جهت فرار از دین و ایشان محکوم و کیفرخواست صادر شد و بعد از اعتراض پرونده به دادگاه رفت ، روز رسیدگی دادگاه قاضی گفت چون ایشان ملک داشته است پولها رو که انتقال داده به حساب دخترش فرار از دین حساب نمیشه شما بروید یک شکایت دیگه ای کنید مبنی بر عدم معرفی همه اموال تا رسیدگی بشود .
الان سوالی که از خدمتتون دارم 1- صحبت های قاضی درست است؟ چون ما تو لایحه این شکایت مورد اشاره قاضی را نوشتیم ولی قاضی میگه تو موضوع دادخواست که به خدمات قضایی دادید باید عدم معرفی همه اموال رو هم مینوشتین
2-با توجه به اینکه هنوز رای صادر نشده کاری میشه انجام داد؟
3- پیش بینی شما نسبت به رای قاضی چیست
ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله درست است عدم معرفی اموال بطور کامل جرم است. و این جرم به موضوع شما میخورد

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

بله حرف قاضی درسته شماباید تمام اموالشو درشکایت میذاشتید اگرکیفرخواست صادرشده باشه درشکایت اول وپرونده ازدادسرارفته باشه دادگاه بایدشکایت جدیدی بدی ومابقی اموال رو دراین شکایت جدید معرفی کتید