مشاوره حقوقی رایگان - چک

وقتون بخیر
یک سوال داشتم زمانی که صادر کننده چک قصد تغییر تاریخ وصولی چک از تاریخ مثلا 26 م به 23 م را دارد و روی عدد تاریخ 26م خط میزند و تاریخ جدید23 م مینویسه و پشت نویسی میکند مبلغ × *به حروف* تومان به تاریخ 23م در وجه آقای # صحیح است و امضا میکنه درصورتی که مبلغ ذکر شده در پشت نویسی چک اشتباها بیشتر بنویسه و عدد روی چک رو هم خط نزده باشه بانک و دادگاه کدوم عدد ملاک پرداخت قرار میده.
مثال عدد روی چک 20م تومن باشه بدون خط زدن و قلم خوردگی و در پشت نویسی اشتباها 200 م تومان بنویسه

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

معمولا رقم حروفى و كمتر را محاسبه ولى در صورت اختلاف در دادگاه مطرح ميشود

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

عدد پشت‌ چک
مگر اینکه ثابت‌ کنید سهوا بیشتر نوشته شده